Luister live

Vanaf heden is het mogelijk om de dienst live mee te kijken en te luisteren, via onderstaande player. Wilt u de dienst volgen zonder beeld, dan kunt u de player hieronder gebruiken.

Live uitzending kerkdienst met beeld:

Live uitzending kerkdienst (enkel audio).

Hier kunt u live uitzendingen van de Hervormde Gemeente Wijk (bij Heusden) meeluisteren.
Om de uitzending te starten klikt u hierboven in de media speler op de afspeelknop in het midden.

Voor het terugluisteren van opgenomen diensten klikt u rechtsboven op ‘Archief diensten’.

Collecten

Fijn dat u digitaal meeluistert met onze gemeente. In deze tijden is het houden van collecten op de gebruikelijke manier niet mogelijk. Wij willen u er dan ook op wijzen dat de collecte ook  overgemaakt kan worden op NL11 RABO 0373 3023 20, ten name van Hervormde Gemeente Wijk (bij Heusden). Vermeld u daarbij in de omschrijving “collecten zondag + de datum van de zondag”. Hierdoor kunnen we de collecten weer herleiden naar de juiste bestemming. Het bedrag zal verdeeld worden over de verschillende collectes.