Verenigingsgebouw

Image3 - Rehoboth (buiten)Gebouw Rehoboth is het verenigingsgebouw van onze gemeente, waarin allerlei kerkelijke activiteiten plaatsvinden zoals catechisaties, verenigingswerk, jeugdwerk en zondagsschool. Naast deze hoofddoelstelling kunnen de zalen ook gebruikt worden voor andere bijeenkomsten, zoals een begrafenis of het vieren van een verjaardag. In het gebouw is een invalidentoilet aanwezig.

Gebruik van Rehoboth op zondagen voor familie bijeenkomsten is uitsluitend mogelijk voor gemeenteleden na afloop van een Doopdienst, Belijdenisdienst of bijzondere dienst. Indien men op een zondag gebruik maakt van Rehoboth zal er geen huur in rekening worden gebracht. Bij gebruik op zondag zal koffie, thee en andere zaken zelf moeten worden verzorgt. Deze zaken kunnen op zaterdag worden neergezet en kan alles worden klaargezet voor de Zondag. Verder zal men zelf zorg dragen voor het uitserveren van koffie en thee op de desbetreffende zondag. Ten slotte wordt ervan uitgegaan dat men ook zelf zorg draagt dat de bijeenkomst tijdig is afgerond en alles weer in de juiste opstelling wordt terug gezet zodat de zondagscholen ’s middags weer gebruik maken van Rehoboth.

Voor verdere inlichtingen en reserveringen kunt u contact opnemen met:

Mevrouw Linda Bos
Tel. 06-36160763 of via e-mail lindabos1970@hotmail.com.

Adres Rehoboth (ongeveer 150 meter vanaf het kerkgebouw):
Bergstraat 5
4261 BW Wijk en Aalburg